Despre noi

Suntem o companie formata dintr-o echipa de profesionisti ce reuneste avocati, juristi, experti in domeniul recuperarii de creante, experti in domeniul executarilor silite si specialisti in litigii bancare. Experienta larga a echipei noastre ne ajuta sa intelegem rapid problemele juridice si sa putem oferi rapid cele mai echitabile solutii.

Ai auzit de mitul “bancile si firmele de recuperare nu pierd niciodata”? E doar un mit.

Echipa Contestatie executare te ajuta sa fii informat. Suntem un partener vigilent si meticulos, avand ca principala misiune protectia drepturilor si atenuarea riscurilor clientilor nostri.

Ce facem noi defapt? Noi facem contestatie la executare. Noi ne luptam pentru a opri executarile silite. Noi atacam in instanta executarile silite abuzive.

Cu cine am mai lucrat? Am lucrat cu sute de oameni din tara, castigand astfel o mare experienta in contestarea executarilor silite.

Echipa noastra de avocati, specializata in executari silite va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare. Scopul noastra este de a va informa cu privire la drepturile si obligatiile dumneavoastra, tinând cont de evolutia constanta a textelor legislative, a actelor normative sau a practicii judiciare in materie de contestatii la executare si nu, numai.

Avocatii societatii noastre lupta pentru interesele dvs. astfel inregistrând tot mai multe contestatii admise. Lucrul in echipa este cel mai important atuu al fiecarui succes inregistrat. Peste 80% din contestatiile la executare au fost admise datorita profesionalismului cu care isi exercita profesia avocatii societatii noastre.

Promovam o abordare in echipa a serviciilor oferite clientilor, prin transparenta si repect, astfel formulând solutii strategice pentru a apara interesele clientilor nostri. Ne angajam sa oferim clientilor servicii de inalta calitate si profesionalism. Oferim o gama larga de servicii juridice, care imbina cunostintele, aptitudinile, loialitatea, creativitatea, capacitatea de reactie, perseverenta si atentia in maniera cea mai demna de incredere si corecta.

Noi lucram alaturi de dumneavoastra pentru a gasi o solutie rezonabila si pentru a va proteja impotriva abuzurilor in executarile silite.