Reprezentare in instanta

Reprezentarea in procesul civil reprezinta situatia in care o persoana (reprezentant) indeplineste acte de procedura in numele si in interesul altei persoane, care este parte in proces (reprezentat). Partile pot sa stea in judecata printr-un reprezentant ales, in conditiile legii, cu exceptia cazului in care legea impune prezenta lor personala in fata instantei.

Imputernicire de a reprezenta o persoana fizica data unui avocat se dovedeste prin inscris, potrivit legii de organizare si exercitare a profesiei. Contractul de asistenta juridica se incheie in forma scrisa si trebuie sa indeplineasca toate conditiile cerute de lege pentru incheierea valabila a oricarei conventii. In acest contract se va stipula intinderea puterilor pe care clientul le confera avocatului. In baza acestui contract (care are natura juridica a unui mandat), avocatul se legitimeaza fata de terti prin imputernicirea avocatiala. Avocatul este imputernicit sa efectueze orice act specific profesiei pe care il considera necesar pentru realizarea intereselor clientului, inclusiv contestatia la executare.

Echipa noastra de avocati are o experienta vasta obtinuta prin reprezentarea clientilor in fata instantelor din toata tara.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu procedura de asistenta si reprezentare in instanta, cu ce poate face echipa noastra pentru dumneavoastra sau tarifele percepute, va rugam sa ne contactati. r